In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de brandweer even na drie uur een melding van een voorbijganger die vreesde dat er iemand in het Noordhollands Kanaal lag. Op de Kanaalkade langs het kanaal in Alkmaar lag een plas water, wellicht afkomstig van een plons veroorzaakt door iemand die in het water gevallen was.

De brandweer nam geen risico en liet duikers uit Purmerend en Velsen naar Alkmaar komen om de melding te onderzoeken. Tijdens een zoekslag werd echter niemand gevonden en kwam de theorie van de politie in beeld. Die vermoedde dat de plas water afkomstig was uit een waterslang die aangelegde boten voorziet van drinkwater. De gealarmeerde politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter konden daarna retour. foto's: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3717x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/