Alkmaar, 03 maart 2015. Vrijdag 13 maart houdt Café Het Is Nooit Te Laat een benefiet concert, toepasselijk genaamd 'Nooit te laat'. Van de ravage aan de Langestraat weet iedereen wel, wat minder bekend is dat aan de andere kant van de bebouwing, aan de Gedempte Nieuwesloot, ook gedupeerden waren. Van 22.00 tot 23.00 uur speelt de band Bluescontrol en aansluitend tot 01.00 uur BackToBasix. Entree is gratis.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar werd Alkmaar opgeschrikt door een grote brand in de binnenstad. Vier winkels gingen volledig in vlammen op. Het hulpprogramma voor deze gedupeerden kwam gelukkig al snel op gang. Andere bedrijven liepen echter ook schade op, onder andere café Nooit te Laat. Omdat de verzekering niet alle kosten dekt is er een gratis benefiet concert door twee Alkmaarse bands.

Bluescontrol is een nieuwe bluesband en bestaat uit Martin Wester (zang), Joost Piscaer (gitaar), Marcel de Kler (gitaar), Arnoud Simonis (drums) en Jan-Jansen (bas). Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende bluescovers maar wel omgezet naar een eigen sound. De zwoele stem van Martin, de knetterende en soms ingetogen gitaarsolo’s van Joost en Marcel, ondersteund door de stuwende bas van Jan en de strakke drums van Arnoud, zorgen voor een speciale en lekker swingende sound, afgewisseld met melancholieke ballads.

BackToBasix is een bekende band in Alkmaar en omstreken. De naam zegt het al: terug naar de sixties met bijvoorbeeld de Spencer Davis Group, Kinks, Stones, Beatles en Golden Earring. Het strakke drumwerk van Gerard Kemp aangevuld met de vette basklanken van Jan-Jansen, het heerlijke slaggitaarwerk van Simon van Wonderen, het ongekende sologitaarwerk van René Jonker, de heerlijke vette Hammond sound van Theo Dekker en de perfecte rauwe stem van Hans van Dam staan borg voor een knallend optreden dat je nog lang zal heugen.

Pin It
Bekeken: 2230x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/