Vanaf dinsdagavond 7 juli 2015 zijn er workshops musical in de Jan Steenstraat 1a te Alkmaar. Enthousiaste jonge mensen uit Alkmaar en omgeving tussen de 8 en 21 jaar kunnen zich elke dinsdagavond bezighouden met zang, dans en acteren met het gevarieerde programma van de Oberon Summerschool. 

Er zijn dansworkshops, een inloop zangworkshop en daarnaast heeft Oberon de tweeling Mylene & Rosanne, winnaressen van het juniorsongfestival 2014, gestrikt om langs te komen voor een musicalworkshop op 28 juli 2015.

Ook komt oud-Oberonner  en actrice Roxana van der Meulen langs voor een improvisatieworkshop op 11 augustus 2015. De workshops kosten vijftien euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De workshops vinden plaats in het Odeongebouw aan de Jan Steenstraat 1a in Alkmaar. Het volledige programma en meer informatie over de Summerschool is te vinden op www.oberontheater.nl.

Pin It
Bekeken: 3240x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/