Alkmaar, 10 maart 2015. Op 5 maart meldde het NHD dat de Alkmaarse jongerencoach Brahim Aoulad-Lfadil op non-actief was gezet omdat hij jongeren zou radicaliseren. Inmiddels heeft burgemeester Bruinooge gereageerd op de kwestie. Hij laat het NHD weten dat er geen reden is om Aoulad-Lfadil aan te houden maar dat hij toch 'met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aan het radicaliseren is in Alkmaar'.


Er wordt nu van uitgegaan dat Aoulad-Lfadil de jongeren met wie hij werkte niet heeft geradicaliseerd; de politie is nog bezig met een onderzoek hiernaar dat zich vooral richt op Aoulad-Lfadil zelf. Bruinooge geeft aan zeker met Aoulad-Lfadil in gesprek te gaan als hij niet meer verdacht kan worden van radicaliserende praktijken, maar zegt ook niet te twijfelen aan de rapportage die hij half februari van de politie ontving.

Pin It
Bekeken: 2755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/