Heerhugowaard, 13 maart 2015. De politie in Heerhugowaard is op zoek naar getuigen van een straatroof die donderdagavond rond 20:15 uur plaats vond op het Stationsplein. Een 15-jarige jongen is beroofd van zijn smartphone toen hij met zijn fiets aan de hand stond te wachten bij de slagboom. De dader vroeg het slachtoffer hoe laat het was en hield de jongen vervolgens tegen toen hij zijn weg wilde vervolgen. Toen de jongen probeerde te ontkomen, gaf de dader hem een klap tegen zijn hoofd waardoor hij op de grond viel. Het slachtoffer zag de dader daarna wegrennen over het voetpad in de richting van de Umbriëllaan. Toen de dader die weg inrende verloor de jongen de dader hem uit het oog. 

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 8844. Daarnaast zullen agenten vrijdagavond op het Stationsplein een passantenonderzoek houden tussen 19:45 uur en 20:45 uur mensen, om te kijken of iemand meer weet. De dief was rond 16-18 jaar oud, ongeveer 1,75 m lang, had een donkere huidskleur en zwart haar. Hij droeg een donkerblauwe jas met twee bruine strepen op de borst. Hij was rond 20:10 uur uit de trein vanuit Hoorn gestapt.

 

Pin It
Bekeken: 1982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/