Alkmaar, 13 maart 2015. Onder frisse maar verder heerlijke omstandigheden is donderdagavond de 5de MTB Classic van het seizoen gereden. Na een rustige start was het Ben Visser uit Heerhugowaard die als eerste probeerde te ontsnappen. Deze poging slaagde deels, Visser pakte een prima voorsprong op een groot deel van de achtervolgers, maar kon niet voorkomen dat Bogaards in zijn wiel bleef zitten. De Alkmaarse favoriet en Visser reden vervolgens om en om op kop waardoor het voor de renners achter hen lastig werd om bij te sluiten.

Een ontsnapping van Bogaards in de voorlaatste ronde was uiteindelijk voldoende om Visser van zich af te schudden en de winst binnen te slepen. Jongeling Bouk de Roeck uit Heemskerk, die in slechts een jaar tijd ontzettend grote stappen heeft gemaakt, werd met een heel hoog beentempo zeer knap derde en hield o.a. routiniers als Dirk Dekker en Emiel Prins ver achter zich.

De volgende wedstrijd wordt gereden op donderdag 19 maart om 20:00uur.

 

Pin It
Bekeken: 2140x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/