Gisteravond tijdens een commissievergadering is naar voren gekomen dat het verwachte tekort van de gemeente Alkmaar van 6 miljoen toch iets hoger is uitgevallen, namelijk 13 miljoen. Zo meldt het NHD.

Het college zal vooral gaan bezuinigen op het heffen van precario, sport, extra inkoopbesparingen, onderhoud van onroerend goed en er zal een krimp van de organisatie "overhead" plaatsvinden. Daarnaast komt er een besparing van al bestaande programma's.

Op de vraag op welke bestaande programma's bezuinigd gaat worden wilde de wethouder Pieter Dijkman nog geen antwoord geven. Wel gaf hij aan dat het tekort mede is opgelopen door gemeentelijke fusies met Graft-de Rijp en Schermer.

Ook heeft het afstoten van het sportbureau, cultureel centrum De Vest en het Stedelijk Museum het tekort doen oplopen evenals decentralisaties in de zorg.

Pin It
Bekeken: 3814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/