Vandaag en morgen zullen bewoners uit de binnenstad van Alkmaar hun protest uitbrengen tegen de beslissing van het college om de openingstijden van de horeca te verruimen. Angst bestaat dat er meer overlast zal komen en de politie inzet te mager zal zijn.

Per jaar is er maar tienduizend uur voor uitgetrokken om het uitgaanspubliek in toom te houden. Dit zal volgens bewoners te weinig zijn. Ook heeft horecaondernemer en voorzitter van Koninklijke Horeca Alkmaar, Hans Bezembinder, zich al eerder uitgesproken over de kwestie en aangegeven het er niet mee eens te zijn.

Pin It
Bekeken: 5825x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/