Bergen, 13 maart 2015. Woensdag 25 maart zal de Sportraad van Bergen, Egmond en Schoorl een sportcafé organiseren met het thema ‘sponsoring en subsidies in de sport’. Vanaf 20.30 uur zal in de Beeck in Bergen op een laagdrempelige manier worden stilgestaan bij het thema van de avond. Enkele gastsprekers houden een korte presentatie, waarna aanwezigen onderling ervaringen en tips kunnen uitwisselen. Dit alles in de gemoedelijke sfeer van een informele setting. Iedereen is welkom ook van buiten Bergen; sporters, bestuurders, ambtenaren, ondernemers, nieuwsgierigen.

Aan het begin van het sportseizoen 2014-2015 heeft de Sportraad bij haar leden geïnformeerd over hoe zij de rol van de raad in de gemeente Bergen zien. Hierbij kwamen een aantal opvallende punten naar voren, waaronder de vraag naar een sportcafé. Bij dezen dus. Elke keer staat een ander onderwerp centraal.  Het thema is deze eerste keer ‘sponsoring en subsidies in de sport’. Doel van de avond is om de aanwezigen met een aantal gastsprekers te informeren over de mogelijkheden die er zijn op sponsorgebied in de regio. Maar ook zal vanuit de optiek van de sponsor zelf gekeken worden naar het onderwerp. Enkele aanwezigen hebben aangegeven zelf goede ervaringen op dit gebied te hebben en deze te willen delen.

De Sportraad zal woensdag 25 maart voorafgaand aan het sportcafé, om 19.30 uur, haar jaarlijkse bALV organiseren. Aansluitend zal om 20.30 uur het sportcafé beginnen. Het sportcafé staat ook open voor niet-leden. Aanmelden is niet noodzakelijk maar wel wenselijk in verband met de te reserveren ruimte. Meer informatie is te vinden op de website van Sportraad Bergen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/