Alkmaar, 13 maart 2015. HappyNurse is een uitzendbureau voor de zorgsector, waarbij er alleen wordt gewerkt met en voor zorgprofessionals. Begin dit jaar is de organisatie begonnen met het aanbieden van thuiszorg, in de vorm van wijkteams. Een Happy Wijkzuster is een hoog opgeleide en ervaren verpleegkundige die uit de betreffende buurt komt en haar eigen wijkteam runt. Zij heeft persoonlijk en direct contact met de mensen en stelt een team samen van hoog gekwalificeerde verpleegkundigen, die bij de betreffende persoon past. De wijkzuster zorgt ervoor dat men elke dag dezelfde gezichten zit en de zij op de afgesproken tijd de goede zorg krijgen. 

Bij HappyNurse kun je terecht voor onder meer begeleiding, verzorging, verpleging, dementiezorg, terminale nachtzorg en 24-uurszorg. De zorgverlening van HappyNurse thuiszorg in Alkmaar is helemaal op maat ingericht waarbij de privacy en levenswijze worden gerespecteerd. De Happy Wijkzuster woont in de buurt en kent alle zorgmogelijkheden in de omgeving Alkmaar. Zij kennen Apotheek Oudorp op het Oudorperplein, Dijkstra Fysiotherapie, de huisartsen, maar ook alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Alkmaar die mogelijk nodig zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van HappyNurse thuiszorg in Alkmaar

 

Pin It
Bekeken: 3233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/