Alkmaar/Dirkshorn, 14 maart 2015. De politie heeft vrijdagochtend rond 04.15 uur een 23-jarige Bloemendaler aangehouden, die verdacht wordt van de diefstal van twee quads op de Cornelis de Vriesweg in Dirkshorn.

Ongeveer een uur voor de aanhouding kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd en dat vier mannen bezig waren om quads te stelen. Toen de politie in de omgeving aankwam reden er twee busjes weg richting Alkmaar. De politie reed één busje klem in recreatiegebied Geestmerambacht en dankzij de inzet van de politiehelikopter werd de man uit Bloemendaal gespot. Hij had zich verstopt op het dak van een restaurant. Het andere busje werd, zonder inzittenden, gevonden in Daalmeer. In beide busjes werd een quad aangetroffen. De verdachte is ingesloten en de politie doet nader onderzoek.

Pin It
Bekeken: 2029x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/