Maandag is aan het einde van de middag een ernstig ongeval gebeurt op het Scharlo in Alkmaar. Een 58 jarige Alkmaarder fietste richting de Vrouwenlaan toen hij ingehaald werd door een scooterrijder die hem raakte. De man kwam daardoor ten val en hard met zijn hoofd op het wegdek terecht. Voor de getuigen was het snel duidelijk dat de man zwaargewond was.

Dat vermoeden werd bevestigd toen gealarmeerd ambulancepersoneel de komst van een opgeroepen traumahelikopter niet wilde afwachten en het slachtoffer vrijwel direct per ambulance naar het Medisch Centrum Alkmaar vervoerden. De scooterrijder is doorgereden en kon ondanks een poging tot achtervolging van getuigen wegkomen, ondertussen "wat moet je nou?" roepend.

Minstens één getuige is van mening dat de scooterrijder de man opzettelijk raakte. Vandaag is bekend geworden dat de politie een 18-jarige man uit Zuid-Scharwoude heeft aangehouden op verdenking van het verlaten van de plek van een ongeval zonder zich bekend te maken. Over de toestand van de man is niets bekend. Op de foto zetten agenten de fiets van de man in een fietsenrek op het Scharlo.

Pin It
Bekeken: 3649x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/