Heiloo, 16 maart 2015. Zaterdagavond even voor middernacht is een 48-jarige inwoner op de Zeeweg in Heiloo ruw beroofd van zijn fiets. De politie zoekt eventuele getuigen.

Rond 23:35 uur stapte de Heilooër uit de trein op het NS-station in zijn woonplaats. Nadat zijn fiets uit de fietsenstalling gehaald te hebben, fietste hij richting Egmond aan Zee. Op de Zeeweg werd hij door een man gedwongen te stoppen. Hij kreeg een harde duw en viel van de fiets. De dief pakte de fiets en reed weg in dezelfde richting.

De dader was een blanke man van ongeveer 1.85 m, blond haar en ongeveer 20 - 25 jaar oud. Hij droeg een donkere muts en zwarte handschoenen met een zwarte jas. De fiets die hij buit maakte is een zwarte zogenaamde opoefiets, een damesmodel met een witte streep op de zijkant en een mand op de voorzijde.

De politie verzoekt getuigen of mensen die meer weten zich te melden bij de politie in Heiloo via 0900 – 8844. Anoniem mag ook op 0800 – 7000.

Pin It
Bekeken: 2203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/