Heiloo, 17 maart 2015. In de nacht van maandag op dinsdag is een poging gedaan de geldautomaat aan het Rosendaal in Heiloo te kraken. Rond kwart over vier zag een getuige hoe mannen met de pinautomaat van ABN AMRO bezig waren. De daders gebruikten, zoals gebruikelijk, een gestolen auto bij de kraak maar hadden doordat ze betrapt werden hadden ze geen tijd meer om het voertuig in de brand te steken. Normaal gesproken wordt de auto in brand gestoken om eventuele sporen uit te wissen. De door de daders gehanteerde methode is, alweer, de gebruikelijke: de geldautomaat wordt gevuld met gas dat tot ontploffing wordt gebracht. Daarna wordt met een auto de ingang van de werkruimte geramd.

Zoals zo vaak was ook deze poging niet succesvol en zijn de daders er zonder buit vandoor gegaan. De gevel is ontzet door het gebruikte geweld. Hoewel de politie op tal van vluchtwegen positie heeft ingenomen zijn er geen verdachten aangehouden. De bewakingscamera's van de aangrenzende Albert Heijn hebben helaas de plofkraak niet kunnen vastleggen., wWat de getuige gezien heeft wil de politie in het belang van het onderzoek nog niet kwijt. (foto's: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 2730x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/