Maandagavond kwam tijdens een commissievergadering van de gemeente naar voren dat de gemeente geen tekort van 6 miljoen maar van 13 miljoen heeft. Het NHD meldt dat de oppositie- partijen van Alkmaar het in elk geval eens zijn dat er genoeg mogelijkheden zijn om te bezuinigen en vinden dat het coalitieakkoord herzien zou moeten worden.

Zo vindt raadslid Arie Epskamp van de Seniorenpartij dat het project om van de Wageweg en Bierkade tweerichtingsverkeer te maken gestopt moet worden. Onderzoek om dit mogelijk te maken kost veel geld en heeft volgens Epskamp geen prioriteit.

Raadslid Ben Bijl van BAS vindt de verbouwing van het Stadskantoor opnieuw bekeken moet worden waar 4,5 miljoen voor gereserveerd is. Ook vindt hij dat de onroerendezaakbelasting niet meer verlaagd moet worden. Die is onlangs met 3,5 procent verlaagd en zou in de toekomst nog eens verlaagd worden met 5 procent. Raadslid Maya Bolte van Leefbaar Alkmaar sluit zich aan bij dit  standpunt over de ozb.

PvdA-fractievoorzitter Paul Verbruggen vindt het kwart miljoen dat gereserveerd is voor cameratoezicht onnodig en wijst erop dat niet duidelijk is wat dat precies gaat opleveren.

Pin It
Bekeken: 3484x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/