Burgemeester Piet Bruinooge, sportwethouder Pieter Dijkman en tientallen ICG-sporters met hun familie kwamen dinsdagmiddag in het stadhuis bijeen om te vieren dat Alkmaar succesvol was bij de 'eigen' International Children's Games.

"Het was een fantastisch weekend", blikte Bruinooge tevreden terug. "De combinatie van ICG, Kaeskoppenstad en mooi weer - onvergetelijk. Maar vooral is het onvergetelijk hoe goed jullie allemaal gepresteerd hebben. Gefeliciteerd!"

Na de speech werden alle medaillewinnaars in het zonnetje gezet. Natuurlijk hoorde daar een bos bloemen bij en een klein presentje: een fraai draadloos speakertje met het Alkmaarse ICG logo. Iedereen ging op de foto met de burgemeester en sportwethouder. Ook trainers en leden van betrokken organisaties werden geëerd.

En volgens traditie ging vervolgens iedereen naar de grote trap buiten om daar te poseren. Meer foto's op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal. (foto's: AC/Robin Korving)

Pin It
Bekeken: 4524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/