Maandag 14 september start de tweede cursus ‘Ik train mijn stad’, een cursus waarin jongeren worden opgeleid tot Citytrainers. Ze worden ingezet in wijken of bij een sportvereniging om sportieve activiteiten te organiseren en leveren een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van Alkmaar Sportstad. Aanmelden is nu mogelijk.

Citytrainers zijn jongeren tussen de 14 en 21 jaar, die hun sportieve en organisatorische talenten willen gebruiken om andere jongeren te betrekken bij sportieve activiteiten.

De cursus bestaat uit zeven middagen theorie in Sportcomplex Oosterhout en het mede organiseren van een sportief evenement. De cursus is laagdrempelig doordat op een praktische en doelgerichte manier wordt gewerkt. Wie de cursus succesvol afrondt ontvangt het Citytrainer certificaat.

Alkmaar Sport N.V. voert het project ‘Citytrainers’ uit om zo een bijdrage te leveren aan Alkmaar Sportstad.  Meer informatie over de cursus en over aanmelden op Alkmaar.citytrainers.nl.

Pin It
Bekeken: 4404x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/