Basisschool De Vlieger is erin geslaagd om als eerste Alkmaarse basisschool het vignet “Gezonde School” te ontvangen. Basisscholen die structureel aandacht besteden aan gezondheidsbevordering voor leerlingen en leraren kunnen dit vignet aanvragen.

De Vlieger kreeg voor de aanvraag steun van de combinatiefunctionaris Gezonde School, Mieke Tesselaar van Alkmaar Sport N.V. Zij zorgt voor een praktische werkwijze om te helpen aan de eisen te voldoen. Er wordt naar wens en behoefte voortgebouwd op wat al gedaan wordt.

De Vlieger besteedde sinds het begin van het schooljaar veel aandacht aan bewegen en sport. Daarom hebben zij gekozen voor het themacertificaat “Bewegen en Sport”. De Vlieger zet hiermee een voorbeeld neer voor de andere basisscholen in Alkmaar. Op de foto docente Gerda Reus met het vignet.

Scholen die ook interesse hebben in het vignet kunnen terecht bij Mieke Tesselaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 5690x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/