Grotere kansen op de arbeidsmarkt en een betere aansluiting op het hbo-onderwijs: het zijn twee belangrijke redenen voor het Horizon College en NIMA om samen te werken. Leerlingen Commercieel Medewerker Marketing en Communicatie krijgen nu de mogelijkheid om hun NIMA-A-diploma te halen.

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het vlak van marketing en gespecialiseerd in online marketing. Het heeft de docenten en het management van het Horizon College positief beoordeeld. Afspraak is dat leerlingen het officiële NIMA-examen afleggen en oefenen met het officiële oefenexamen.

Het Horizon College is het enige roc in Noord-Holland dat deze mogelijkheid biedt. Een NIMA-diploma geeft een meerwaarde aan het mbo-diploma en is te behalen op de locaties Alkmaar en Hoorn.

Met de ondertekening van het contract start de pilot in augustus, aan het begin van het nieuwe schooljaar. In februari/maart 2016 wordt de pilot geëvalueerd.

Foto v.l.n.r.: Esther de Berg (NIMA), opleidingsmanager Miriam Coevert en sectordirecteur Economie Kees Sietsema (Horizon College).

Pin It
Bekeken: 2696x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/