Via een persbericht heeft het Medisch Centrum Alkmaar laten weten de geplande verhuizing naar Heerhugowaard met in ieder geval zes maanden uit te stellen. Het zal voor weinigen die met enige regelmaat langs de voorgenomen locatie in Heerhugowaard rijden een echte verrassing zijn. Het enige dat daar aan de keuze voor Heerhugowaard doet herinneren is een groot bouwbord dat nog steeds optimistisch meldt dat het Medisch Centrum medio 2015 gereed is.

De plannen kwamen begin 2014 in wat zwaarder weer terecht toen bleek dat de financiering wellicht niet rond te maken was en er een alternatief plan moest komen. De gemeenteraad van Heerhugowaard reageerde zelfs stomverbaasd over de uitspraak van MCA-topman Harry Luik, dat Heerhugowaard een financiële garantie van twintig miljoen zou willen geven voor de nieuwbouw van het Medisch Centrum.

Het persbericht meldt verder dat de MCA Gemini Groep "meer tijd neemt voor het bepalen van de uiteindelijke bouwplannen van de organisatie". Belangrijkste discussiepunt in de plannen is volgens het MCA "de borging van de continuïteit van zorg bij het werken op meerdere locaties, zoals in Alkmaar en Heerhugowaard". Een externe organisatie heeft gekeken naar oplossingen, maar in de ogen van de medische staf bieden de geboden oplossingen onvoldoende garantie. De raad van bestuur en het stafbestuur gaan zich de komende zes maanden gezamenlijk buigen over deze situatie.

Pin It
Bekeken: 3726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/