Zaterdag 4 juli vindt de Alkmaarse Cityswim plaats, waarbij de deelnemers verschillende afstanden door de Alkmaarse grachten zwemmen. De opbrengst van de Cityswim komt ten goede aan de voedselbank, die hun klanten gereedschap ter beschikking stelt om hun eigen groenten te telen. 

Om 12.00 uur begint bij Wijkcentrum De Eenhoorn aan het Verdronkenoord de 1.500 meter voor wedstrijdzwemmers, om 12.30 uur de 1.500 meter voor recreanten, om 13.00 uur de 100 meter voor recreanten en wedstrijdzwemmers en om 13.30 uur de 500 meter voor recreanten en kinderen.

De organisatie roept overigens deelnemers die ogenschijnlijk geen bevestigingsmail van hun inschrijving hebben ontvangen hun spambox te controleren, want door de instellingen van het inschrijvingssysteem is die mail waarschijnlijk in de spambox terechtgekomen. 

De weersverwachting werkt in elk geval wel goed mee, met temparaturen die minstens de vijfentwintig graden gaan passeren.

Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsecityswim.nl.

Pin It
Bekeken: 2934x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/