Dinsdag liet het MCA weten dat ze de verhuizing naar Heerhugowaard met zeker zes maanden willen uitstellen om “een en ander uit te zoeken”. De Ondernemingsraad van de MCA Gemini Groep is hierover om zo te zeggen ‘not amused’.

Voorzitter Roel van Halst zei tegen het NHD dat er zes jaar geleden al door de OR een positief advies is gegeven om het MCA naar Heerhugowaard te verplaatsen. De mededeling van de Raad van Bestuur om nu de verhuizing uit te stellen komt voor de OR als een onprettige verrassing.

Van Halst wijst erop dat aan de huidige locatie van het ziekenhuis de nodige nadelen kleven, zoals het gebrek aan parkeerplaatsen en de infrastructuur. De Alkmaarse politiek toonde zich echter verheugd over de mogelijkheid dat het MCA toch in Alkmaar blijft.

OPA-voorzitter Jan Hoekzema erkende dat in dat geval zeker meer parkeerplaatsen gerealiseerd moeten worden. Burgemeester Piet Bruinooge liet het NHD weten er alles aan te willen doen “om het ziekenhuis zo goed mogelijk te faciliteren”.

Pin It
Bekeken: 3025x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/