Alkmaar heeft de zaakjes qua zorg goed voor elkaar. Zo luidt het gezamenlijke oordeel van de raad over het nieuwe Wmo-beleidskader 2015-2018. Donderdag stemde de raad unaniem in met het nieuwe kader ‘Ondersteuning op maat en dichtbij’ dat vooral oog heeft voor de menselijke maat.

Niet denken in systemen, maar in mensen. Eigen kracht en verantwoordelijkheid, en hulp op maat waar het niet anders kan. Bovendien wordt de relatie tussen Wmo, Jeugdwet en Participatiewet verstevigd en vervallen de harde grenzen. Volgens wethouder Wmo Anjo van de Ven is het beleidskader geschreven vanuit het begrip ‘beweging’.

"We gaan denken vanuit eigen leefwereld van mensen en vanuit de ‘bedoeling’ in plaats vanuit systemen en protocollen. Een tweede, daarmee samenhangende, beweging is vanuit ‘ingewikkeld’ naar ‘eenvoudig en slim’ organiseren", Va de Ven. Voorzieningen en activiteiten die dichtbij zijn, worden gesubsidieerd door de gemeente en zijn vrij toegankelijk.

Wanneer die niet voldoende blijken, gaat de gemeente samen met de cliënt op zoek naar maatwerk om diegene (weer) deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Hierbij kan techniek voor in huis aangewend worden, zoals in het Slimste Huis Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3419x
http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/