De externe commissie bezwaarschriften die het college van Alkmaar advies had gevraagd over de verbouwing drie panden aan de Oosterburgstraat in Alkmaar heeft geadviseerd om de verleende vergunning in te trekken. Er lag namelijk een plan om de drie leegstaande eengezinswoningen te verbouwen tot appartementen.

De omwonenden hadden geprotesteerd en een petitie opgesteld tegen het plan omdat het ontwerp niet in de buurt paste en volgens hen te hoog zou zijn.

Ze vonden dat het ontwerp teveel op nieuwbouw leek, ondanks het feit dat projectontwikkelaar Bouwbedrijf Ted Groot BV verzekerde dat er historische kenmerken in verwerkt waren.

Naar aanleiding van de petitie die door de omwonenden was aangeboden riep het Alkmaarse college de hulp in van een externe commissie bezwaarschriften. De commissie heeft dus geadviseerd om de vergunning te herroepen.

Pin It
Bekeken: 3931x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/