PvdA-raadslid Leo van Etten heeft een tweede reeks schriftelijke vragen aan het college van Alkmaar voorgelegd over de exploitatie van het Sportpaleis. Dat meldt het NHD.

Ondanks het feit dat het Sportpaleis de grootste wielerbaan van Nederland heeft waar belangrijke nationale en internationale wedstrijden worden gehouden is de exploitatie van het Sportpaleis is al tijden moeizaam. Het wordt overeind gehouden door er naast sportwedstrijden ook dance-feesten en popconcerten te organiseren.

De gemeente is momenteel in onderhandeling met één private partij over de exploitatie en ziet het liefst dat het Sportpaleis geëxploiteerd gaat worden door een partij die een balans weet te vinden tussen sport en evenementen.

Daarnaast zijn er nog andere geinteresseerde partijen. Van Etten wil onder andere weten wat het college gaat doen als die onderhandelingen mislukken.

Pin It
Bekeken: 4496x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/