De politie heeft dinsdagochtend, na een verkeersongeval, het rijbewijs van een 44-jarige automobilist uit Akersloot ingevorderd vanwege het rijden onder invloed.

De bestuurder was op de A7 bij Joure West tegen de vangrail beland. Zijn auto raakte zwaar beschadigd. Bij controle in het ziekenhuis bleek de man ongedeerd. Vervolgens werd hij naar het politiebureau gebracht, vanwege het sterke vermoeden dat hij gedronken had. De verdachte blies 845 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Pin It
Bekeken: 3328x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/