Kinderen van 7 tot 12 jaar die houden van zingen, dansen en acteren en daar zelfs in de vakantie geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen deze zomer een driedaagse Zomercursus Musical volgen bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.

Van 13 tot en met 15 augustus, in de laatste week van de zomervakantie, volgen de kinderen drie uur per dag (14.30 tot 17.30 uur) lessen in zang, dans en theater. De lessen worden gegeven door docenten van Cool en Balletschool Heerhugowaard.

Samen vormen de gevolgde lessen een mini-musical die de kinderen op de laatste cursusdag, zaterdag 15 augustus, zullen presenteren aan publiek.

Meedoen aan de Zomercursus Musical kost €39, inclusief limonade en wat lekkers. Inschrijven kan via de website van Coolkunstencultuur.nl. Klik op theater en scroll naar 13 augustus. (foto: Erwin Vader)

Pin It
Bekeken: 4023x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/