Donderdagavond is ingebroken in een huis aan de Memlinclaan in Heerhugowaard.

De bewoonster ging rond 20.00 uur van huis om even het dorp in te gaan. Toen zij rond 21.30 uur terugkwam bleek een raam aan de achterzijde van het huis te zijn geforceerd.

De inbreker was er vandoor gegaan met laptops. Ook bleken er uit de schuur bij de woning flessen sterke drank te zijn gestolen.

Pin It
Bekeken: 2709x
https://p3tb.pu.go.id/slot-gacor-online/ https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/