Wegens goede resultaten van het in de regio Alkmaar gezamenlijk aanpakken van voortijdig schoolverlaten, wordt het driejarige convenant met nog een jaar ongewijzigd verlengd.

De gemeente Alkmaar is contactgemeente voor de RMC functie en het Horizon College is contactschool. Het huidige convenant liep van 2012 tot 2015. Wel dient een nieuwe aanvraag te worden gedaan voor de regionale middelen die het Ministerie van OC&W beschikbaar stelt voor school overstijgende aanpak en/of activiteiten. De aanvraag is bestuurlijk al besproken en geaccordeerd in het Regionaal Educatief Agenda overleg van 8 juni. 

Pin It
Bekeken: 3558x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/