In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond half drie een auto na een éénzijdig ongeval op zijn kop terechtgekomen. Toen de politie bij de Koedijkerstraat in Alkmaar aankwam stond er één man bij de op de kop liggende auto. 

Hij vertelde de politie dat hij de bijrijder was en dat de bestuurder en nog iemand anders er vandoor waren gegaan. Toen de politie de vermeende bestuurder echter wilde bellen bekende de 'bijrijder' dat hij toch zelf achter het stuur had gezeten. De reden dat hij dat in eerste instantie niet wilde vertellen was dat hij te veel had gedronken. 

De schade ter plaatse was fors, niet alleen lag er een auto op de kop op de weg, maar die auto was op de kop terechtgekomen nadat er een geparkeerde Smart was geramd. Beide auto's moesten worden geborgen, ambulancepersoneel heeft de bestuurder ter plaatse behandeld. De politie heeft hem daarna aangehouden. (foto's: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3413x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/