Alkmaar, 20 november 2011. Op het door mist geteisterd kunstveld van Excelsior heeft AZ afgelopen zondag, weer mogen proberen te spelen. Hoewel de mist het zicht ernstig belemmerde, keurde scheidsrechter Blom het veld goed. AZ domineerde de wedstrijd, maar wist daar geen voorsprong mee te behalen, waardoor de stand voor beide ploegen op nul bleef staan tot het fluitsignaal dat het einde markeerde van de eerste helft.
De spelers kwamen echter niet meer het veld op voor een tweede helft: de wedstrijd werd gestaakt. De reden was de dikke mist die er onder andere voor zorgde dat de assistentscheidsrechters onvoldoende zicht hadden om over een eventueel buitenspel te kunnen oordelen. Wanneer de tweede helft wél gespeeld gaat worden is nog niet bekend. Doordat FC Twente gelijk speelde en dus puntenverlies leed, had AZ er zondag voor kunnen zorgen dat er een grotere voorsprong op de Tukkers ontstond. PSV won de wedstrijd en zit daarmee nog volop in de race.

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/