Alkmaar, 21 maart 2012. Ondanks de forse politieke tegenwind die Provadja p dit moment ondervindt blijft directeur Kees Wieringa onvoorwaardelijk geloven in de toekomst en in kwaliteit. En om dat laatste te kunnen blijven bieden is er de afgelopen dagen ingrijpend verbouwd aan het Verdronkenoord. Zowel de film- als de theaterzaal zijn voorzien van de laatste digitale techniek. Dat betekent Dolby surroundtechnieken voor het beste geluid en digitale projectie voor een haarscherp beeld. Een noodzakelijke, maar kostbare stap. Toch is deze digitalisering volledig bekostigd uit eigen middelen en is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en fondsen die ook in de toekomst van Provadja als zelfstandig podium en filmhuis geloven.

Deze slag biedt niet alleen de gewenste kwaliteit, maar vergroot ook de flexibiliteit. Provadja is vanaf nu in staat om bijvoorbeeld live registraties te vertonen van concerten, festivals, opera’s of balletvoorstellingen. In het nieuwe seizoen wil Provadja starten met zogenaamde Grouponvoorstellingen, waarbij mensen zelf vertoningsavonden kunnen programmeren en organiseren. Zodra er een minimum aantal kaarten is verkocht, wordt de film naar keuze vertoond. Het is zelfs mogelijk hier eigen feestjes of evenementen aan te koppelen. Woensdagavond luidden de 25 vrijwillige operateurs het digitale tijdperk in. De eerste film die via het nieuwe systeem vertoont wordt is The Iron Lady, met in de hoofdrol Oscarwinnares Meryl Streep.

 

Pin It
Bekeken: 3614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/