Alkmaar Centraal

Het zijn er inmiddels zo’n 55: de talentvolle sporters uit Alkmaar die kosteloos kunnen trainen bij Victorie Plaza Sport & Wellness centrum. Kracht- en conditietraining zijn erg belangrijk voor hun sportcarrière en dankzij Victorie Plaza aan de Terborchlaan hebben ze hiervoor alle middelen tot hun beschikking.

Van dansen tot rugby, in zo goed als iedere sport zijn spierkracht en conditie waardevol. Michelle en Ramon trainen inmiddels 2 jaar bij Victorie Plaza en zijn dit jaar Nederlandse kampioen onder 21 jaar in ballroom en latin dansen geworden. “Het trainen bij Victorie Plaza bevalt erg goed!! We zijn er erg blij mee.”

Tijmen Vader van de Rugby Academy werkt met specialisten van Victorie Plaza en daarnaast kunnen zijn spelers er hun aanvullende krachtprogramma volgen. “Dit is een ideale combinatie voor talenten omdat er altijd goede begeleiding is.”

Victorie Plaza is het meest trendy en veelzijdige sportcentrum van Alkmaar en omgeving. Het heeft de modernste, innovatieve apparatuur en gediplomeerde, gemotiveerde instructeurs. Het centrum sponsort zeer vaak sporters. Niet alleen qua fitness en tennis in de hal: de sportschool is één van de weinigen in het land die hoogtekamers heeft.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl