De politie waarschuwt mensen in Noord-Scharwoude en omgeving alert te zijn op oplichters die langs de deuren gaan met flyers. Het gaat om mannen die aanbieden om meubels te stofferen of de vloerbedekking te reinigen.

Een slachtoffer dat vorig jaar met deze mannen in zee was gegaan, raakte enkele duizenden euro’s kwijt nadat de mondeling gemaakte afspraken niet werden nagekomen en de man er met een meubelstuk en het vooruitbetaalde geld vandoor ging. De oplichters lijken het overigens vooral gemunt te hebben op oudere mensen.

De politie krijgt met enige regelmaat meldingen van deze vorm van oplichting en waarschuwt bewoners hier niet op in te gaan en voor de zekerheid signalementen en/of kentekennummers te noteren. Zoek zelf een bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en waarmee goede schriftelijke afspraken over het werk gemaakt kunnen worden. 

Slachtoffers van oplichting wordt aangeraden altijd melding te doen (tel. 0900- 8844).

 

Pin It
Bekeken: 3997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/