Alkmaar Centraal is een publieke omroep en voorziet de regio Alkmaar 24 uur per dag van nieuws en informatie. We doen dat via radio, televisie en online. Vanaf medio oktober zijn de radio- en televisie uitzendingen van Alkmaar via alle pakketaanbieders in de kop van Noord Holland te zien en te horen (dus ook KPN, Vodafone en Tele2). En dat is belangrijk omdat Alkmaar Centraal zich regionaal verder moet en wil ontwikkelen. Om dat te realiseren hebben we twee extra online kanalen uitgerold: heerhugowaardcentraal.nl en langedijkcentraal.nl. Ook de radiouitzendingen zullen een meer regionale focus krijgen

WIJ ZOEKEN DAAROM:

Radioredacteuren en radiopresentatoren
Je gaat je als redacteur bezighouden met bijvoorbeeld cultuur, nieuws, sport, parlementaire verslaggeving en actuele gebeurtenissen. Je selecteert en monteert zelf items en doet interviews op locatie of in de studio. Je verliest daarbij natuurlijk de andere kanalen niet uit het oog. Wellicht ben jij daarnaast ook het presentatietalent waar we naar op zoek zijn?

Redactieredacteuren en correspondenten Heerhugowaard en Langedijk
Een redacteur is geïnteresseerd in wat er in de regio gebeurt, heeft prima taalvaardigheden en toont eigen initiatief. Een correspondent staat daarnaast overal met zijn/haar neus vooraan, is nieuwsgierig in de breedste zin van het woord en weet hoe hij/zij een verhaal moet vertellen. Uiteraard kan een correspondent ook redacteur zijn, maar dit is niet noodzakelijk.

Werken voor Alkmaar Centraal doe je op vrijwillige basis, maar is niet vrijblijvend. Je komt terecht in een compact en gedreven team waar je veel kunt leren en serieuze ervaring op kunt doen. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat inzetbaar zijn en dat ze laten zien dat ze de verantwoording goed aan kunnen. Je bent tenslotte ons visitekaartje 'op locatie'.

Wat vragen wij:
- Je bent minimaal 18 jaar
- Je hebt een serieuze, toegewijde houding
- Je beheerst de Nederlandse taal goed
- Je bent niet bang voor computers of techniek
- Je hebt gevoel voor nieuwswaarde
- Je wilt leren en je wilt jezelf ontwikkelen

Interesse?
Mail je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en motiveer kort waarom we eigenlijk niet zonder jou kunnen...

Bekeken: 3791x