Alkmaar Centraal

De bibliotheek in Alkmaar De Mare is van zaterdag 8 augustus tot en met zaterdag 5 september gesloten. Tijdens deze periode wordt de bibliotheek verbouwd en geheel opnieuw ingericht.

De nieuwe inrichting van de bibliotheek is gebaseerd op winkelformules die zorgen voor een aantrekkelijke en uitdagende presentatie van materialen. Ook komt er ruimte voor onder andere een Podium, een MediaLab met apparatuur om te experimenteren en studie- en werkplekken.

Tijdens deze sluitingsdagen moeten bezoekers voor het lenen en inleveren van materialen tijdelijk naar één van de andere locaties zoals Alkmaar Centrum. Een compleet overzicht van alle locaties en hun openingstijden is te vinden op www. bibliotheekkennemerwaard.nl. Gereserveerde materialen kunnen tijdens de sluitingsperiode opgehaald worden in Alkmaar Centrum.

Verder is het voortaan alleen mogelijk om in de bibliotheek met via de betaalautomaat te betalen of met iDeal een tegoed op de bibliotheekpas zetten. Vanwege de verbouwing vervalt de geplande voorleesactiviteit aan peuters op woensdag 2 september.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl