Alkmaar Centraal

Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar start 14 september weer de vrij toegankelijke cursus Positief Opvoeden. Tijdens deze cursus krijgen ouders / opvoeders simpele, duidelijke tips over hoe om te gaan met lastig gedrag.

De cursus bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten waarin deelnemers informatie krijgen en een aantal vaardigheden leren. Zij leren oorzaken herkennen van gedragsproblemen, gewenst gedrag bij kinderen stimuleren en om te gaan met ongewenst gedrag. Ook wordt thuis geoefend met een werkboek. In de slotbijeenkomst wordt geëvalueerd en een plan voor de toekomst gemaakt.

De cursus Positief Opvoeden is bedoeld voor ouders / opvoeders met één of meerdere kinderen van 2 tot 12 jaar, met gedragsproblemen thuis of buitenshuis én die behoefte hebben aan meer begeleiding

De cursusdata zijn 14, 21, 28 september, 5, 12, 26 oktober, 2 en 9 november. Op 12, 26 oktober en 2 november zijn er telefonische sessies. De gratis cursus wordt van van 19:30 tot 21:45 uur gehouden in Queeste, Frieseweg 109 in Alkmaar. Aanmelden kan via ggdhn.nl/cursussen. Na aanmelding neemt een opvoedadviseur contact op om te beoordelen of de cursus past bij de behoeften.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl