Agenten hebben zaterdag een 26-jarige man uit Alkmaar aangehouden op het politiebureau in het Zuid-Hollandse Meerkerk. Hij wordt verdacht van het doen van een valse aangifte en verduistering van geld tijdens zijn werk.

De verdachte had de politie gemeld dat hij was overvallen op de Burgemeester Sloblaan in Meerkerk. Hij zou daar door twee jongens zijn overvallen en bedreigd met een vuurwapen. Zij zouden er vandoor zijn gegaan met een portemonnee met geld.

Toen de man in een politiebureau werd gehoord, begonnen de agenten te twijfelen aan zijn verhaal. Wantrouwens besloten zij de auto van de Alkmaarder te onderzoeken. Daarbij werd een portemonnee gevonden.

Bij onderzoek aan de kleding van de man werd een bedrag van enkele duizenden euro’s op zijn lichaam aangetroffen. Hij is ingesloten als verdachte van het doen van valse aangifte en verduistering in dienstbetrekking.

Pin It
Bekeken: 3553x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/