Alkmaar Centraal

Limburgse Bandidos zouden samen met Alkmaarse leden van de 'outlaw motor gang' een eigen Bandido voor duizenden euro's hebben afgeperst, Dit meldt de Telegraaf aan de hand van vertrouwelijke justitiestukken die het in handen heeft gekregen.

Het slachtoffer Ben Omar K. zou in het Limburgse chapterhouse van de Bandidos met een staaf zijn mishandeld en bedreigd zijn met de dood. De recherche stelt dat de Haarlemmer een ’hangaround’ was van de afdeling in Alkmaar. Oftewel hij kwam hier wel vaker op bezoek.

Uit het dossier blijkt dat de Limburgse Bandidos op 19 november 2014 in een huis in Echt vergaderden over een al bestaand conflict rond Ben Omar. Hij wilde de motorclub verlaten, maar er werd nog € 6.000 van hem geëisd vanwege een misgelopen drugsdeal. De Limburgse Bandidos-vicepresident Marco H. leidde deze vergadering en diverse Alkmaarse Bandidos waren aanwezig.  

Een aantal Limburgse leden zit sinds mei in hechtenis om dat ze worden verdacht van afpersing, openlijke geweldpleging een het voeren van een criminele organisatie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl