Alkmaar Centraal

Iedere zomervakantie organiseert Jeugd Onder Leiding (JOL) in Alkmaarse wijken activiteiten voor kinderen, veelal in combinatie met een timmerdorp. Kinderen worden de hele dag vermaakt met sport en spel. Dit jaar gebeurde dit van 3 tot en met 14 augustus.

JOL was andere actief in de Bergerhof, Hoefplan, Koedijk, Oudorperhout en Rekerhout. Iedere groep houdt zijn eigen versie, vaak met een thema. JOL Bergerhof in het teken van kermis, JOL Hoefplan hield de ‘Jolympische Spelen' en het thema bij JOL Rekerhout was Duizend-en-één-nacht.

Er is ook nog de Gouden JOL. Hierbij worden door gespecialiseerde vrijwilligers kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen een week lang begeleid tijdens leuke activiteiten en hutten bouwen.

De vakantieactiviteiten vinden meestal in de laatste twee weken van de zomervakantie plaats en zijn bestemd voor de jeugd in de wijk. Alkmaar Sport ondersteunt de JOL-activiteiten door onder andere (sport)materiaal te sponsoren, zoals een luchtkussen, ballen en zeskamp materiaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl