Alkmaar Centraal

Van vrijdag tot en met zondag 30 augustus is de grote zomerkermis weer terug in Alkmaar. Het wordt als een van de belangrijkste evenementen voor de stad en de regio beschouwd. Wethouder Evenementen Victor Kloos opent de kermis vrijdag om 16:00 uur op de Kanaalkade.

Er komen 70 attracties, zowel bekende als gloednieuwe. Spectaculair zijn de Booster Maxx, Inversion XXL, Spinning Coaster, Tower 90M en de Katapult. Voor kinderen is er de Lucky Luke, waar ze kunnen ringwerpen voor mooie prijzen, en de Aqua Blasta waar ze zich een echte brandweerman kunnen voelen.

Er is ook weer familie-attracties. Voor de kleintjes zijn er de mini cars, een draaimolen en de mini zweef.

Wethouder Victor Kloos: “Ook dit jaar is het een prachtige samenstelling, gevarieerd en aantrekkelijk voor de bezoekers uit Alkmaar en natuurlijk de regio. Het wordt weer een geweldig evenement voor Alkmaar!”.

De zaterdagse warenmarkt op 22 en 29 augustus, normaal gesproken op de Gedempte Nieuwesloot, het Hofplein, de Sint Laurensstraat en het Kerkplein, wordt verplaatst naar de Koorstraat, de Laat (tussen de Koorstraat en de Hofstraat) en een deel van de Ridderstraat.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl