Alkmaar Centraal

De sporthal naast het Dalton College bruist zaterdagmiddag 5 september van de activiteiten. De ‘huisclubs’ van Sporthal Alkmaar Noord houden dan een open dag. Zeker de moeite waard voor wie geïnteresseerd is in volleybal, voetbal, handbal, korfbal of badminton.

Diverse sportverenigingen presenteren zich en stimuleren bezoekers lid te worden. Onder andere Celeritas Korfbal, Volleybalvereniging Alkmaar, S.V. Koedijk, en badmintonvereniging Flash de Mare zijn aanwezig. Er zijn allerlei demo’s en bezoekers mogen natuurlijk zelf meedoen. Er zijn zelfs leuke prijzen te winnen.

De open dag duurt van 12:00 tot 15:00 uur. Het adres van de sporthal is Arubastraat 4. Alkmaar Sport-mascotte Freddy Fit is uiteraard van de partij en het Sportcafé is open.

Alkmaar Sport ondersteunt sportverenigingen op het gebied van hun organisatie, hun maatschappelijke rol, talentontwikkeling, hun accommodaties, de financiën en leden- en kaderwerving. Ook de meeste verenigingen die zich bij de open dag zullen presenteren worden ondersteund door Alkmaar Sport.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl