Alkmaar Centraal

Wat Walter Stet (foto) betreft kunnen de Alkmaarse vestigingen van Aldi en Lidl hun borst natmaken en krijgen ze er een geduchte concurrent bij. Hij is samen met broer Richard en Djenyse van Wijk (foto) de drijvende kracht achter Alkmaars nieuwste én naar eigen zeggen goedkoopste supermarkt: C&B Store. Het pand aan de Bestevaerstraat waar voorheen een sportschool was gevestigd moet vóór zaterdag 29 augustus zijn getransformeerd tot supermarkt want dan gaan 's morgens om 09.00 uur de deuren open.

Inmiddels zijn er de eerste schappen, kassa's en producten geplaatst en wordt druk gewerkt om alles op tijd operationeel te krijgen. Ondanks het doel de goedkoopste supermarkt van Alkmaar en omstreken te zijn willen de ondernemers géén afbreuk doen aan de 'supermarktervaring'. Dus kan er tijdens het shoppen gewoon een gratis kopje koffie gedronken worden en kunnen producten geproefd worden vóór aanschaf. "We verkopen bijvoorbeeld ook rookwaren, gewoon als service, want we verdienen er helemaal niets aan" vertelt Walter Stet. "De marges zijn kleiner dan bij een reguliere supermarkt maar er zijn goede afspraken gemaakt met leveranciers waardoor het toch kan", gaat hij verder.

De producten die bij de C&B Store in de schappen staan zijn in de regel korter houdbaar dan bij de andere supermarkten en dan kan de prijs, ook voor A-merken zo maar 30 procent lager liggen. Daar ontleent de budgetsupermarkt ook zijn naam aan want C&B staat voor Cheap & Budget. Op z'n oerhollands gezegd komt dat neer op 'voor weinig', dus dat zal veel mensen op z'n minst nieuwsgierig maken. (op de foto: Walter Stet en Djenyse van Wijk)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl