Donderdagmiddag werden omwonenden van de noordzijde van de Friesebrug opgeschrikt door een luid geronk. Het bleek te gaan om een traumahelikopter die vanaf het VU Medisch Centrum was vertrokken om te assisteren bij een incident bij de Wortelsteeg in Alkmaar.

De in de helikopter aanwezige trauma-arts werd na de landing met een politie-auto naar Wortelsteeg gebracht terwijl en masse mensen toestroomden om het gele gevaarte te bekijken en te bewonderen.

De politie hield de menigte kijkers op een afstand terwijl de toegestroomde gelegenheids- en professionele fotografen hun plaatjes schoten. Even voor drie uur was de bemanning van de heli weer kompleet en kon er teruggevlogen worden naar Amsterdam.

Maar Alkmaar zal, gezien het enorme aantal aanwezige smartphone-fotografen, voorlopig nog niet van deze traumaheli vanaf zijn... 

Pin It
Bekeken: 6409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/