Alkmaar Centraal

KNVB-coach Aron Winter heeft voor de oefeninterlands tegen Italië en Duitsland 31 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje onder 19. AZ-spelers Jeremy Helmer en Jan-Willem Tesselaar behoren tot de gelukkigen en hopen door te dringen tot de selectie voor het EK onder 19 in Duitsland.

Winter maakt 27 augustus de 22 spelers bekend die tot zijn definitieve selectie behoren en deel zullen nemen de oefeninterlands. De eerste tegen Italië vindt 3 september plaats in Cava de' Tirreni en de tweede tegen Duitsland op 7 september bij voetbalvereniging Rohda Raalte.

Oranje zit in poule tien van het EK O19, samen met Frankrijk en Liechtenstein. De twee tegenstanders trappen af op 7 oktober. Op 9 oktober speelt Nederland tegen Liechtenstein en op 12 oktober tegen Frankrijk.

Vanaf dit seizoen zijn er vaste tarieven bij oranje jeugdinterlands. Voor € 5 zijn kaarten verkrijgbaar voor een tribuneplaats en voor € 3 voor een staanplaats. Bij een minimale afname van tien kaarten kost een kaartje per persoon € 2. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging waar Onder 19 de wedstrijd speelt. Kaarten zijn te koop op Onsoranje.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl