Alkmaar Centraal

De hoofdact van het Coolpleinfestival 2015 is bekend: de Memphis Maniacs zullen de eerste dag van het festival afsluiten. Ze zijn ook wel bekend als de ‘meesters van de mash-up’, omdat zij coveren tot een kunst hebben verheven met hun geknutsel.

Het Coolpleinfestival, de aftrap van het culturele seizoen in Heerhugowaard, vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 september. Naast de Memphis Maniacs treden zaterdag lokale en regionale bands op zoals The Refs, Michael Barkey band, Avalanche en STEENkoud.

Samen met de bands en professionele artiesten zullen tijdens het Coolpleinfestival bijna alle lokale amateurverenigingen aanwezig zijn, zowel buiten als in de Rodi Media zaal en het café en atelier van Cool. Het hele weekend zijn previews van vooral muzikale voorstellingen zoals Opera Avanti en Skotwal te zien. Ook kan jong en oud meedoen aan muziek- en theaterworkshops.

Het alweer 4e Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool. Het programma staat binnenkort op Coolpleinfestival.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl