Alkmaar Centraal

Ambulancemedewerkers breiden vanaf volgende week hun acties voor een betere cao uit met werkonderbrekingen in het hele land. Dat meldt vakbond FNV.

Het ambulancepersoneel gaat over tot deze werkonderbrekingen omdat eerdere acties niet hebben geleid tot een voor de vakbond acceptabel resultaat. In de regio's Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Haarlem en Den Helder wordt volgende week op verschillende dagen het werk tussen 10.00 en 14.00 uur neergelegd, en rukken de ambulances alleen uit bij spoed.

Het Witte Kruis Alkmaar zal woensdag 26 augustus net als de collega’s van de Veiligheidsregio (Den Helder en Wognum) gedurende vier uur een publieksvriendelijke werkonderbreking houden, met uitzondering van spoedeisende zorg. Tussen 10.00 en 14.00 uur nodigen de medewerkers van het Witte Kruis het publiek uit om langs te komen op de Mient in Alkmaar.

Het publiek kan daar een kijkje nemen achter de schermen van de ambulancewereld. Zo kan men zijn of haar bloeddruk laten meten, wordt er een reanimatiedemonstratie gehouden en zijn medewerkers bereid de vragen van het publiek te beantwoorden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl