Alkmaar Centraal

IVN organiseert zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 16.30 uur een gezinsactiviteit bij de Schaapskooi. Deze middag bestaat uit zowel een kinderactiviteit als een wandelexcursie, geschikt voor (groot)ouders met (klein)kinderen van 5 tot 10 jaar. Maar natuurlijk mag iedere volwassene aan de excursie meedoen.

Gidsen vertellen kinderen over het schaap tijdens een wandeling over het schapenpad. Ze geven vragen en opdrachten een ze houden een creatieve activiteit.

Tijdens de excursie voor volwassenen wordt verteld over geologie, natuur, cultuur en schapen in het prachtige duingebied. Na afloop wordt gezamenlijk afgesloten bij de Schaapskooi.

De Schaapskooi ligt aan de Zeeweg in Bergen. Kosten zijn € 2,50 euro per persoon. Aanmelden is noodzakelijk wegens een beperkte hoeveelheid plaatsen. Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij regen gaat de activiteit door. Vanaf 18 jaar is een PWN duinkaart verplicht (automaat naast het parkeerterrein aan de Uilenvangersweg).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl