MEE Noordwest-Holland start 15 september in haar regiokantoor in Alkmaar het Hanen ouderprogramma “Communiceren met je kind”. Deze cursus is bestemd voor ouders van kinderen van 1 1/2 tot 6 jaar met een taal-/spraakachterstand. Er zijn zeven bijeenkomsten, telkens op dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur.

Het Hanen ouderprogramma is een stap-voor-stapcursus. Ouders krijgen tips om de taalontwikkeling van hun kind te stimuleren en communicatie met hun kind te verbeteren, bijvoorbeeld tijdens bezigheden van alledag. 

De cursus bestaat uit groepsbijeenkomsten en huisbezoeken. Het gebruik van videomateriaal staat centraal. Tijdens een bezoek, waarbij video-opnamen worden gemaakt, krijgen ouders concrete tips hoe contact en de manier van communiceren te verbeteren. Gedurende de groepsbijeenkomsten worden communicatieprincipes uitgelegd en geoefend.

Deelname kost € 10. De cursus wordt gehouden op de James Wattstraat 5 in Alkmaar. Meer informatie op Meenwh.nl.

Pin It
Bekeken: 3934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/