Donderdag 27 augustus houdt het Idee-atelier aan het Mallegatsplein 6 een ludieke actie voor de Raisin Hope Foundation. Deze organisatie probeert een landelijk netwerk aan te leggen om mensen met een beperking op een aangepaste fiets te laten rijden.

De 'duo-fietsen' (men zit naast elkaar) kosten zo'n € 6000 en voor veel mensen onbetaalbaar. De actie bestaat uit de verkoop van versierde fietsbellen en een fiets- of wandeltochtje. Idee-atelier heeft al vele fietsbellen versierd en in haar winkel verkocht voor Raisin Hope.

Donderdag wordt op het Mallegatsplein tussen 10.00 uur en 12.00 uur geld ingezameld voor de Raisin Hope Foundation. Daarbij wordt de blikvanger van het atelier ingezet: een geheel gevilte fiets. Voorbijgangers worden ook uitgenodigd zelf een bel te versieren (€ 7,50 incl. bel) en een tochtje door de binnenstad en een stukje Noorderkade te ondernemen (€ 2,50).

Meer info op Idee-atelier.st-er.nl. Meer info over de foundation op Raisinhope.nl. (foto: dream2work)

Pin It
Bekeken: 5199x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/